TERUS HANGAT pada tahun 2012..

Panduan terhebat untuk mendapatkan badan berotot.

ANDA LELAKI??

Realisasikan impian anda untuk memiliki
badan yang berotot
..
dengan hanya mengikuti...
5 langkah yang berkesan dan
terbukti sangat PRAKTIKAL!”

 

Saya akan tunjukkan BAGAIMANA cara ringkas bagi mendapatkan badan yang berotot  untuk meningkatkan keyakinan diri anda.

JIKA ANDA
Sangat kurus sehingga orang menggelarkan anda ‘rangka berjalan’.

JIKA ANDA

Gemuk...sehingga menjejaskan penampilan diri anda.....

JIKA ANDA

Boroi  '3 bulan'...'5 bulan'... atau berbulan-bulan....

JIKA ANDA

Tak tahu langsung panduan menjalani latihan di gymnasium sedangkan anda minat sangat-sangat....

JIKA ANDA...

Sudah membuat latihan di gym, tapi tiada hasil….mungkin teknik tersebut tidak sesuai untuk anda.

JIKA ANDA..
Perlukan lebih tips-tips hebat yang dapat membina badan impian anda!

JIKA ANDA..
Perlukan sebuah buku yang mengandungi SEMUA panduan dan tip untuk mendapatkan badan berotot.

DAN JIKA..
Jawapan anda adalah YA!, anda sudah pun mempunyai sebab yang KUKUH mengapa anda PERLU membaca bahagian seterusnya.

Daripada: Azizan Abdullah
Penulis Buku 5 LANGKAH MENDAPATKAN BADAN BEROTOT.

Jelas sekali, badan yang berotot mampu meningkatkan keyakinan diri anda apabila berhadapan dengan khalayak ramai terutama apabila berhadapan dengan gadis impian anda. Namun usaha anda masih tidak membuahkan hasil. Pelbagai produk menaikkan berat badan sudah diambil, tapi tiada hasil memberangsangkan. Bahkan jika anda mempunyai impian bergelar model dengan rupa paras anda yang kacak, tetapi badan anda yang kurus kering atau gemuk  membantutkan impian anda.

Untuk pengetahuan anda, kebanyakan usaha mereka untuk menaikkan berat badan, menguruskan badan dan mendapatkan badan berotot bukanlah salah tetapi tidak mengikut aturan yang betul dan masih tidak mencukupi. Setelah beberapa bulan, akhirnya anda berputus asa.

Saya pasti, anda tentu ngin kelihatan‘macho’ dengan badan yang lebih tegap dan sasa. Secara automatik anda akan berasa lebih berani, hebat dan berkeyakinan. Tidakkah anda mahu melakukan APA SAHAJA untuk merealisasikan impian anda?

Jawapan anda, semestinya YA!

Oleh kerana mahu mendapatkan hasil yang TERBAIK, anda akan mencari pelbagai maklumat, membeli pelbagai produk untuk menaikkan berat badan. Manakala bagi yang obesiti pula, mencuba pelbagai produk untuk menguruskan badan malah cuba berdiet dan pelbagai usaha lagi.

Namun, tidak semua sumber panduan boleh diperoleh secara percuma. Dan yang lebih penting, anda tidak akan menemui semua maklumat daripada SATU sumber sahaja. Anda perlukan BANYAK sumber.

Jadi Kesimpulannya..

Anda tak perlu susah-susah lagi, kerana sekarang semuanya sudah ada dalam 1 BUKU!”

 

Memperkenalkan, e-book yang PERTAMA seumpamanya di Malaysia dan WAJIB
dimiliki oleh semua lelaki!

BINA BADAN BEROTOT MULAI HARI INI !

(Gambar buku diatas hanya ilustrasi semata-mata, E-book disediakan dalam bentuk pdf)

“Buku yang hebat dan mudah digunakan! DIJAMIN dapat membantu anda untuk
mencapai IMPIAN anda untuk mendapatkan badan berotot.

Percayalah, saya benar-benar memahami apa yang anda sedang lalui kerana saya pernah melaluinya. Saya tidak mahu anda berasa rendah diri dengan badan yang terlalu kurus atau obesiti. Oleh sebab itu, saya menulis ebook ini bagi berkongsi pengalaman saya. Ia mengandungi bukan setakat panduan yang mudah diikuti, malah tips-tips hebat yang saya peroleh dari mereka-mereka yang telah berjaya. Saya yakin ia dapat membantu anda!




Saya Azizan bin Abdullah, berusia 30 tahun. Mula serius dalam bina badan sejak 8 bulan yang lalu dan kini masih meneruskan usaha mendapatkan hasil yang terbaik. Namun apa yang terhasil kini merupakan satu perubahan besar dalam hidup saya dan ingin saya kongsikan bersama anda yang berminat.

Dapatkan Ebook 5 LANGKAH MENDAPATKAN BADAN BEROTOT ini sekarang!

Buku ini mengandungi 5 langkah-langkah yang perlu anda ikuti untuk mendapatkan badan berotot. Bermula dengan meningkatkan kadar metabolisma badan anda, latihan-latihan lengkap yang perlu dilakukan, tips-tips hebat, apa yang perlu anda ambil untuk diet, ketahui bagaimana otot boleh membesar, dan apa yang diperlukan untuk ia membesar. Lengkap!

Setelah membaca buku ini, saya yakin anda sudah tahu apa yang perlu dilakukan dan mula memasang angan-angan memiliki badan berotot. Tiada lagi rasa ragu-ragu dan tertanya-tanya “macam mana?”…atau “kenape..?”….”nak tanya sape?”….”boleh ke aku buat?”…

Dengan bantuan ebook ini, tiada lagi persoalan yang bermain difikiran malah saya sedia membantu anda menjawab semua persoalan yang timbul selepas anda mendapatkan buku ini. Sebarang cara untuk menghubungi saya dengan mudah akan anda ketahui setelah ebook ini menjadi milik anda.

BOLEH KE BERJAYA DENGAN HANYA MEMBACA BUKU INI?


Mungkin anda ragu-ragu, tetapi saya telah berjaya melakukannya tanpa sebarang buku panduan dan personal trainer. Semua kajian dilakukan sendiri berdasarkan maklumat di internet, mengambil supplement tanpa panduan dan merasai sendiri kesannya. Semuanya try and error.

Kemudian saya mula bertanya dengan senior-senior di gym mengenai tips-tips yang berkesan. Ada yang sudi berkongsi dan ada yang tidak. Namun anda tidak perlu bersusah payah kerana semuanya telah saya rangkumkan dalam buku ini. Sila lihat komen-komen dari mereka yang berpengalaman tentang buku ini.

TUNGGU!

Sebelum anda meneruskan pembacaan, saya ingin memberi peluang kepada anda untuk membaca E-book PERCUMA iaitu Panduan Ringkas Bina Badan

Bagi mendapatkannya, Sila isi nama dan email
Saya akan hantar terus ke email anda
Download Sekarang


Apakah yang akan anda perolehi LAGI daripada
e-book ini?


no 1
Ketahui 21 kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh newbie dalam bidang bina badan.
no2

5 langkah hebat tapi ringkas untuk mendapatkan badan yang cantik dan berotot.


no3

13 tips untuk menjimatkan masa di gymnasium.


no4
Panduan untuk membina gymnasium sendiri di rumah.


Masih tidak menarik untuk anda?

 Ada banyak lagi bonus menarik untuk anda….

no5

Panduan diet yang sesuai untuk mereka yang berminat untuk membina badan.


no6

3 strategi utama untuk memaksimumkan pembesaran otot.



no7
Ketahui makanan tambahan yang perlu bagi membina otot badan.




no8
4 Tips menjimatkan duit anda dalam mencapai impian anda ini.



no9

Beberapa langkah yang perlu dilakukan untuk mengurangkan risiko kecederaan          atau kemalangan semasa latihan.



3 Langkah keselamatan yang perlu anda ikuti agar sesi latihan anda selamat.



dan ada banyak lagi...isi kandungan yang tidak akan anda temui dalam buku-buku lain.


Sepintas lalu mengenai penulis
e-book 5 Langkah Mendapatkan Badan Berotot

zizanAzizan bin Abdullah dilahirkan di Pasir Mas, Kelantan. Mendapat pendidikan awal di tempat kelahirannya dan mula meminati bidang ini sejak sekian lama namun mula mencari informasi sejak setahun yang lalu dan memulakan latihan gym sejak beberapa bulan yang lalu.

Mula mencapai perubahan hanya dalam masa sebulan dan hasil yang baik setelah 7 bulan kemudiannya. Sehingga kini masih giat menjalani latihan untuk mendapatkan hasil terbaik. Kini beliau aktif dalam Kelab Bina Badan Gymnasium Rakyat PERKASA di bawah Gymnasium Rakyat Kuala Terengganu. Hasil dari minat ini maka terciptalah Ebook 5 Langkah Mendapatkan Badan Berotot ini.


hafizahHafizah binti Omar, lulusan Ijazah Sarjana Muda Sains Biologi Industri daripada UTM Skudai, isteri kepada Azizan. Turut menyokong minat suami sehingga terciptanya Ebook ini dan turut membantu dalam penulisan Ebook 5 Langkah Mendapatkan Badan Berotot.


BELI SEKARANG
Mari kita lihat, apa pula kata mereka tentang e-book ini?

fakhrul
Terlebih dahulu saya mengucapkan terima kasih kapada abg Azizan kerana menerbitkan E-book ini dan sekali gus menjayakan impian saya sebelum ini.

Di sini saya diperturunkan la sikit kandungan di dalam e-book ia ini latihan-latihan yang mampu kita lakukan.Kebanyakkan latihan-latihan yang diperturunkan di sini mampu dilakukan di rumah dan tanpa perlu membeli peralatan yang mahal.(jika tiada masa untuk pergi ke gym la) Ini bagi memudahkan bagi remaja yang tidak berkemampuan membeli peralatan yang mahal untuk turut serta dalam bidang ini.tapi seelok2nya baik pergi atau cari pusat-pusat gym di sekitar anda kerana dalam dalam e-book ini ada dinyatakan kenapa...

Walaupun sesetengahnya nampak simple, namun kesannya amat mendalam. Apa yang perlu diingat ialah teknik latihan perlulah betul dan berkesan. Oleh itu teknik yang diturunkan di sini adalah teknik yang telah terbukti berkesan dan selamat untuk dilakukan.Sebenarnya usaha membina otot badan bukan sahaja ketika menjalani latihan bahkan tidak dinafikan bahagian yang amat penting adalah pemakanan dan rehat yang mencukupi.

Untuk mendapatkan mendapatkan pertumbuhan otot, ahli bina badan perlu menumpukan kepada tiga faktor:

* Latihan rintangan berat ( Resistance Weight Training )
* Diet yang baik, dengan tambahan protein dan makanan tambahan
* Tempoh rehat yang mencukupi untuk membina otot

sekian sahaja dari saya,kalau anda ingin tahu dengan lebih lanjut lagi pastikan anda harus memiliki e-book ini untuk saiz yang anda inginkan dan ciptakan sendiri.Percayalah...dengan harga serendah ini berbaloi dengan ape yang akan anda lakukan......


BINA BADAN TAK SESUAI UNTUK ORANG YANG MALAS!!!

Fakhrul Anuar
Seri Kembangan (pembeli e-book)



Bagus! Satu hasil kerja yang membanggakan. Saya dah lama jadi pengurus gym dan personal trainer...ebook ini  dah ajar semua yang perlu saya ajar kepada pelatih saya. Sesiapa yang minat nak bina badan disyorkan beli buku ni...lengkap...!


Beli Sekarang

Nasir (rakan)

Pengurus Gym Rakyat
Kuala Terengganu


ac2167d879ccb028.jpeg

Buku ni memang bagus bagi mereka yang baru dan berminat pasal bina badan. Sebab saya lihat ramai yang pergi ke gym tanpa sebarang panduan dan main peralatan ikut suka hati sahaja. Jadi walaupun penat, badan kekal macam tu sebabnya tak ikut teknik yang betul. untuk bina badan, kita perlu diet khas, cara latihan, pernafasan kena betul...Semua ada lah dalam buku...tak rugi beli beb!

Beli Sekarang


Saiful (rakan)
Kuala Terengganu

smartzul
So far, harga RM50.00 amat amat murah. Ebook utama panduan ni pun dah cecah dekat 130 muka surat. Tak termasuk lagi empat ebook tambahan yang lain. Saya harap penulis ebook ni naikkan sikit lagi harga.




Ebook #1: 138 m/s - Lima Langkah
Ebook #2: 113 m/s - ebook jadual kerja workout (latihan)

Ebook #3: 39 m/s (Tip-Tip Bina Badan)
Ebook #4: Senarai Gym di Malaysia - yang ni saya cari sejak dulu lagi.
Ebook #5: Ebook dalam English. Mungkin ini sebagai rujukan tambahan sahaja.

Panduan macam ni susah nak dapat dalam bahasa Malaysia. Dan lebih penting, ia adalah untuk orang Malaysia berbanding panduan lain yg banyak khusus untuk orang Barat. Diet untuk orang asia mana sama dengan diet untuk orang Barat.

Ebook ni menerangkan dengan bahasa yang mudah dan dalam LIMA LANGKAH saja. Kalau nak cari info percuma, carilah. Saya yakin saudara semua akan pening lalat sebab terlampau banyak maklumat yang bercanggah satu sama lain. Jadi untuk elakkan kekeliruan, rujuklah daripada mereka yang ada pengalaman dan salah satunya ebook ni.

Mengapa saya beli?

Ramai ingat IM yang "otai" dapat ebook secara free. Saya memang dapat banyak ebook berbayar secara percuma. Tapi saya juga membeli. Soalnya mengapa?
Sebab saya akan beli jika sesebuah ebook itu amat saya perlu dan saya rasa ia bermanfaat untuk saya. Benda free biasanya kurang memberi bekas untuk saya.

Akhir kata, kepada brother-brother terutama yang sering digelar "papan lapis" (kurus lah tu..), dapatkan ebook ini untuk membina tubuh badan yang sihat, cergas dan lebih ideal. Tak payah tipu lah orang yang kurus, tinggi keyakinannya. Pasti ada sedikit rasa di hati ingin memiliki berat badan yang ideal.

Lima bintang untuk ebook ni. Saya jamin pembeli pasti berpuas hati. Kepada penerbit ebook ni (pasangan suami isteri), terima kasih untuk ebook yang bermanfaat ini.
Yang ikhlas,
smartzul (pembeli e-book)
wanshahMengapa saya membeli buku 5 langkah mendapatkan badan berotot.......

#sebab ebook ini sangat baik untuk yang mula membina otot atau orang dah lama

#sebab ebook ini banyak menerangkan cara-cara yang senang difahami.Walaupun saya dah 1 tahun membina otot,saya mencari sebuah ebook yang mudah di-fahami dan sekarang saya dah jumpa ebook itu.

#Tak rugi sesen pun apabila anda membeli ebook ini.Ebook ini dalam bahasa malaysia dan yang pertama saya jumpa di-MALAYSIA


Wan Shah Rahim (pembeli e-book)
Putatan, Sabah


Wahh!! Lengkap betul buku ni. Kalau la buku ni dah ada sejak dulu..tak payah saya susah-susah bukak internet cari pasal bina badan lagi..lagi pulak dalam bahasa melayu dan mudah nak faham. Elok kalau sesiapa yang minat tu, beli buku ni...tak mahal.

Harry (rakan)
Putrajaya


Saya kenal azizan sejak dia mula mendaftar di gym tempat saya berlatih. Saya memang nampak perubahan dirinya begitu ketara sejak mula masuk hingga sekarang. cepat dan yang pasti tanpa steroid! Buku ni memang bagus untuk orang baru kerana ia adalah cara latihan yang diamalkan oleh azizan sendiri. Ramai yang ke gym dan meminta nasihat dari saya, nak makan apa, nak main apa, sekarang tak perlu lagi sebab semua dah ada dalam buku ni..

Beli Sekarang

Shahrul (rakan)
Peserta Mr Gym Rakyat
Kuala Terengganu



TUNGGU DULU!!

BERITA BAIK..

Jika anda membuat tempahan sebelum esok, anda akan menerima 3 bonus bernilai RM70 secara PERCUMA!


BONUS  PERTAMA

PANDUAN LENGKAP WORKOUT
(Nilai Sebenar: RM 35)

Latihan anda di gym akan bertambah lancar dengan mengikuti panduan. Anda tidak lagi terpinga-pinga apabila sampai di gym. Ketahui jenis latihan yang paling berkesan  supaya anda tidak melakukan latihan secara suka-suka dan mengikut mood anda. Semua latihan patut berjadual dan mengikut peraturan yang ditetapkan supaya hasilnya UMMPH!


 

 

 

 

 



Bonus ke 2

E-book tips-tips penting yang perlu anda tahu untuk mula membina otot badan.

Bonus ke 3

 E-book panduan memilih gym.


Jaminan Wang Dikembalikan selama
90 hari!

OK..Sila tumpukan perhatian..

Apa yang saya harapkan daripada anda ialah, baca ebook ini dari awal sampai akhir termasuk ebook bonus yang telah saya berikan dan gunakan semua maklumat-maklumat, tips-tips yang berguna. Ikuti langkah-langkah yang telah saya sarankan mengikut kreativiti anda. Dan sekiranya dalam masa 90 hari, ia tidak membantu anda mencapai impian anda malah tiada perubahan langsung pada badan anda, sila emelkan kepada saya dan saya akan pulangkan wang anda.

AWAS!!!

BINA BADAN TAK SESUAI UNTUK ORANG YANG MALAS!!!

Jika ia tidak membantu anda, saya tidak mahu wang anda. Mudah, kan. Samada buku ini akan membantu anda atau anda akan dapat duit kembali! Sekali lagi, semua risiko terletak kepada saya. Dan anda dijamin 100% tidak akan rugi apa-apa.

 

Capailah impian anda untuk memiliki badan berotot dengan mengikuti langkah-langkah hebat ini dengan hanya RM75 RM69 RM50 SAHAJA!

Dapatkan ebook 5 Langkah Mendapatkan Badan Berotot dengan SEGERA!!

 

Klik di sini untuk beli 

Ya Azizan ....


Saya sudah penat berusaha untuk menambah berat badan badan saya supaya saya kelihatan lebih tegap dan berkeyakinan namun ianya tidak berhasil.

 


Saya teruja melihat badan-badan lelaki maskulin yang tegap dan berotot dan saya juga mahu kelihatan seperti mereka. Saya pasti tiada lagi sikap rendah diri dalam diri saya selepas ini.
 


Saya tahu buku ini sangat berguna kepada saya serta dapat menjimatkan masa saya daripada saya mencari sendiri semua maklumat tersebut di dalam internet. Malah ia satu-satunya Ebook berkenaan bina badan di dalam bahasa Melayu!
 



Saya tahu Ebook ini bukan sahaja berguna kepada lelaki yang ingin badan berotot dan tegap malah juga kepada mereka yang obesiti tidak kira lelaki mahupun wanita.
 

Klik di sini untuk beli sekarang

Produk ini disampaikan dalam format muat turun (download). Selepas pembelian dibuat menerusi bank, anda boleh muat turun produk anda dalam tempoh 24 jam.

*Jika anda tidak mempunyai alamat emel, kami memberikan anda opsyen dengan penghantaran e-book melalui CD-R yang juga perlu dibaca melalui pc. Namun caj untuk cd dan penghantaran akan dikenakan sebanyak RM5 menjadikan jumlah yang perlu anda bank-in ialah RM55.00.

*Kami juga menjual supplement-supplement untuk bina badan, untuk maklumat lanjut lawati blog kami http://latihanbinabadan.blogspot.com
atau cari kami di facebook (search azizan bin abdullah).

Sekiranya anda ada terfikir sesiapa yang memerlukan produk ini, sila beritahu mereka. Atau anda boleh beritahu pada saya, dan saya sendiri akan menghubungi mereka.

Semoga impian anda menjadi kenyataan,

Azizan Abdullah

Anda memerlukan software WINRAR dan Adobe Reader untuk membaca e-book ini, sila download link di bawah:-

http://get.adobe.com/reader/

http://www.win-rar.com/download.html

Diterbitkan oleh:

AZIZAN ABDULLAH & HAFIZAH OMAR
PT3231-C, 1ST FLOOR JALAN SULTAN SULAIMAN,
20000 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU.
Tel: 013-9037598 (Hafizah)
013-9075372 (Azizan)
Email: info@jombinabadan.com

Fax:09-6265203
2009 Hakcipta Terpelihara Jombinabadan.com  

Klik di sini untuk BELI SEKARANG!
head

SOALAN-SOALAN LAZIM

AFFILIATE